Bekijk hier onze actueel lopende projecten

Aanbouw en renovatie woonhuis te Amstelveen

De bestaande aanbouw van dit pand wordt gesloopt, en in de plaats daarvan komt een aanbouw van 4m diep over de gehele breedte van dit pand. Voor de renovatie van dit pand gaan we weer terug naar de basis. De volledige elektra installatie en gas-, water-, en cv leidingen worden vervangen op de begane grond en eerste verdieping. De badkamer op de eerste verdieping wordt ook vernieuwd waardoor er nu ook extra ruimte is voor een bad.

Aanbouw en renovatie begane grond + dakkapel te Heemstede

Een grote verbouwing met een aanbouw aan zowel de achter- als de zijkant van de bestaande woning. De bestaande houten balklaag van de woonkamer en keuken wordt vervangen voor een geïsoleerde betonnen vloer met vloerverwarming. In de aanbouw aan de achterkant komt de woonkeuken met bijkeuken. In de aanbouw aan de zijkant komt een berging. Door de dakkapel op zolder wordt er ruimte gecreëerd voor een nieuwe badkamer.

Aanbouw te Overveen

Een grote aanbouw aan de achterzijde van de woning. De bestaande garage wordt gesloopt, zodat er genoeg ruimte ontstaat voor een aanbouw van 4m diep en 9m breed. In de gevel van deze aanbouw worden een hoop bijzondere elementen verwerkt, zoals zink en Fraké hard houten lamellen en planken. Er wordt voor de gevelkozijnen een combinatie gebruikt van hard houten kozijnen en aluminium. Tevens komt er in het dak van de aanbouw een grote lichtstraat.