Bekijk hier onze actueel lopende projecten

Aanbouw Borneostraat te Heemstede – start oktober 2021

We doen ons werk altijd met veel plezier en passie. Dat maakt het extra leuk als “oude” klanten weer bij ons terug komen, en alleen met ons verder willen!

Drie jaar geleden hebben we de gehele eerste verdieping met badkamer gerenoveerd en een dakopbouw geplaatst. Nu mogen wij de gehele begane grond renoveren, en een vier meter diepe (vergunningsvrije) aanbouw met een schuur bouwen. De bestaande smalle aanbouw maakt hiervoor plaats. De houten vloer van de begane grond vervangen wij voor een geïsoleerde betonnen vloer. Verder wordt het toilet aangepakt en leggen we de riolering, water- en elektrische installatie aan voor de keuken.

Aanbouw Burg. Geertsemalaan te Wassenaar – start september 2021

Via een “oude” klant zijn we weer bezig in Wassenaar. Bij hem hebben we een aanbouw gemaakt en de begane grond gerenoveerd. Zijn buurman wil graag hetzelfde met een eigen twist.

We zijn hier bezig met een aanbouw met houten gevelbekleding en nemen ook hier de begane grond onder handen. In de voorgevel plaatsen we een groot aluminium kozijn met één grote ruit tot aan de vloer. Dit zorgt voor extra lichtinval in de keuken. De vergunning aanvraag hebben wij hier ook voor geregeld.

Aanbouw Da Costastraat te Haarlem – start september 2021

Voordat we konden beginnen hadden we een kleine uitdaging met de grond waarop we gaan bouwen. Uit grondonderzoek, dat bij het verlenen van de vergunning benodigd was, bleek dat de grond verontreinigd was.

Zonder achterom konden we niet met een graafmachine en grondcontainers in de tuin terecht. Met wat hulp van de buurt konden we in deze smalle straat een kraan kwijt om de graafmachine en grondcontainers over de woning te hijsen.

Aanpassen/ renoveren woonhuis Buiksloterdijk te Amsterdam – start augustus 2021

Door de bewoners van dit woonhuis zijn wij benaderd om hun woning aan de binnenkant van een complete make-over te voorzien. Dit pand heeft vier woonlagen waar de uitdaging lag bij het souterrain. Deze had een plafondhoogte van 2,10m hoog wat deze ruimte een erg benauwd gevoel gaf.

Om dit plafond wat hoger te krijgen hebben we een systeemvloer toegepast waardoor we uiteindelijk een dunnere vloer als begane grond hebben gerealiseerd. Daardoor heeft het souterrain nu een plafondhoogte van 2,23m hoog wat een ruimtelijker gevoel geeft. Tevens heeft deze ingreep ook een positief effect op de stabiliteit van de woning. Het souterrain wordt verder voorzien van een geïsoleerde gevlinderde betonvloer met vloerverwarming.

Verder wordt de begane grond anders ingedeeld. Hierdoor hebben wij ook de losse gasmeter in het souterrain en groepenkast die in het trappengat naar het souterrain hing kunnen verplaatsen naar een meterkast bij de voordeur. Het toilet wordt gerenoveerd en er wordt een nieuwe keuken geplaatst. Op de eerste verdieping wordt de badkamer gerenoveerd en anders ingedeeld, en de slaapkamers krijgen een opknapbeurt.