Bekijk hier onze actueel lopende projecten

Aanpassen woonhuis te Burgerveen – start maart 2021

Door de bewoners van dit woonhuis zijn wij benaderd om de constructieve ingrepen en berekeningen te doen zodat er een lift geplaatst kan worden.

De betonnen vloeren hebben wij onderstempeld en vervolgens gaten in gezaagd zodat hier de lift geplaatst kan worden, en voor de lift hebben we een nieuwe fundering gemaakt. Verder maken wij de wanden van de liftschacht in een geïsoleerd hout skelet, en werken wij deze af met houten delen.

Aanbouw en renovatie woonhuis te Hillegom – start februari 2021

Deze woning wordt van top tot teen in een nieuw jasje gestoken. De gehele water-, elektrische, CV-installatie en riolering op de begane grond en 1e verdieping wordt vernieuwd.

Op de begane grond wordt aan de achterzijde van de woning nog een stukje aangebouwd waardoor er een ruime woonkeuken ontstaat. Het dak van de aanbouw wordt voorzien van een daklicht voor extra lichtinval. In de bijkeuken wordt de installatie aangelegd zodat hier de wasmachine en droger geplaatst kan worden. Verder wordt de gehele begane grond voorzien van een geïsoleerde betonnen vloer met vloerverwarming, en wordt het toilet ook gerenoveerd.

Op de eerste verdieping wordt de bestaande badkamer verplaatst naar de voorzijde van de woning. Daardoor ontstaat er weer een extra slaapkamer. De nieuwe badkamer aan de voorzijde van woning wordt voorzien van een douche, toilet, een wastafel en een handdoekradiator.

Bij deze verbouwing wordt gelet op de karakteristieke uitstraling en details die deze woning heeft zodat de nieuwbouw aansluit en past bij de bestaande situatie. Daarom is er voor gekozen om in de nieuwe pui van de aanbouw glas in lood te plaatsen, en wordt het daklicht uitgevoerd in hout met een zadeldak waardoor de houten stijlen mooi in het zicht komen.

Dubbele dakopbouw te Katwijk aan Zee – start januari 2021

Voor dit project hebben wij voor één dakopbouw de vergunning aangevraagd, en uiteindelijk bij de dakopbouw die reeds was vergund een wijziging bij de gemeente aangevraagd. De wijziging was nodig omdat beide klanten een andere kleuren samenstelling van de gevel en kozijnen wilde hebben.

Van dit blok worden beide gevels van de begane grond recht omhoog opgetrokken, zodat de slaapkamers op de eerste verdieping meer ruimte krijgen. Daardoor kunnen wij een nieuwe kap met een dakkapel aan de voor- en achterzijde plaatsen waardoor er voor beide klanten een ruime zolder verdieping ontstaat. Verder worden de slaapkamers op de eerste verdieping aan de voorzijde van beide woningen netjes afgewerkt, en worden beide zolder verdiepingen gestuct en geschilderd.