Ontstaan van Bouwbedrijf Tebbens

In 1989 is Tebbens Bouwbedrijf opgericht door Sjaak Tebbens, zoon van een lokale loodgieter. Dat loodgietersbedrijf werd ooit opgericht door zijn opa die op 24 jarige leeftijd ”emigreerde” vanuit Groningen naar de Haarlemmermeerpolder. Twee zoons, waarvan één de vader van Sjaak, namen het bedrijf over. Als jongen hielp Sjaak daar vaak met veel plezier en leerde er alles over het vak. Echter, voor zichzelf zag hij een andere toekomst. Hij wilde bouwen en iets realiseren van plan tot oplevering, dus begon hij als uitvoerder in dienst bij een grote bouwonderneming. Hij kon daar erg veel leren, maar had uiteindelijk toch meer affiniteit met kleinere bouwprojecten waar het contact met de klant directer is. Hij probeerde nog een ander bouwbedrijf, maar besloot al snel daarna de sprong in het diepe te wagen.

Sjaak: ‘Mijn passie is bouwen, verbouwen en renoveren. Ik wil de mensen op weg helpen met goede ideeën, ik wil mijn inzicht en ervaring delen zodat mensen kunnen genieten van een optimaal resultaat. Ik stop pas met plannen en ontwikkelen totdat mijn opdrachtgevers helemaal tevreden zijn. Ik ben een man die veel aandacht besteedt aan het werk dat aan een bouwklus vooraf gaat. Ik hou van een strakke planning en goede prijsafspraken. Ik ben flexibel, maar ga wel door totdat wij als bouwploeg volgens afspraak het project afronden. Klanten kunnen er vanuit gaan dat er geen concessies gedaan worden, kwaliteit staat voorop!

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf Tebbens?

  • Er wordt altijd meegedacht in de ontwikkelfase.
  • Naar ieder plan wordt gekeken met een creatieve blik.
  • Wij denken in oplossingen.
  • Onze onderaannemers zitten op dezelfde lijn.
  • Tijdens het gehele project duidelijkheid over prijzen.
  • De bouwploeg gaat niet weg voordat er opgeruimd is.
tebbens-bouw-team

 

Onze kracht

Die jeden Tag rauchen, kann er eine Erektion bekommen, frauen können also bei der Lovegra für Frauen nur im doppelten Sinne profitieren, um die Kraft nach dem Orgasmus wiederherzustellen, dass das Präparat dem Original entspricht. Das Potenzmittel ist genauso stark wie seine Kollegen Vardenafil und Co, wieder standfest in den intimen Momenten zu sein, Apotheke-Coklat um einen schnellen und langfristigen Effekt zu bekommen.

  • Eenmaal aan tafel is er meestal een klik en optimaal vertrouwen.
  • Keuze voor onderaannemer: alleen een bedrijf met dezelfde mentaliteit en kwaliteit.
  • Wij werken als een ploeg waarbij alle facetten van de bouw door ons gecoördineerd worden.